Apartmaji Alpska perla

Na vrhu smučarskega centra, na 1300 m n. v. stoji Alpska perla.
 
Idiličen alpski objekt, v sklopu katerega se nahajajo moderna samopostrežna restavracija, apartmaji, savne, pravljični otroški kotiček in terasa.
 
Okolica Alpske perle vas bo navduševala vse dni vašega oddiha, ne glede na to, ali se za razvajanje odločite pozimi, ko vam je le nekaj metrov stran na voljo najsodobnejše smučišče v Sloveniji, ali pa pridete na obisk v poletni sezoni, ko vam bodo na dosegu različne pohodniške in kolesarske trase, dodatno pa vas bodo navdušili še razgledi na okoliške hribe, tudi na Triglav.
 
Vse ljubitelje narave in pohodništva ter vse tiste, ki bi radi pobegnili mestnemu vrvežu, vabimo na smučarski center, kjer vam je na voljo 6 sodobno opremljenih apartmajev. Tu boste lahko uživali v neokrnjeni naravi, nabiranju gozdnih sadežev, se podali do bližnjega Blegoša, Porezna, do vasi Davča ... V vseh apartmajih sta dva TV sprejemnika (razen v APP I), telefonski aparat, pomivalni stroj, štedilnik s pečico, mikrovalovna pečica, palični mešalnik, sušilec za lase, opekač kruha, hladilnik z zamrzovalnikom ...
 
 Vse pravice pridržane.
Hotel Cerkno d.o.o., 2015.