Uspešen zaključek poletne sezone v Bike & fun parku Cerkno

V soboto, 10. oktobra 2015, je na Smučarskem centru Cerkno potekal uraden zaključek poletne sezone v Bike & fun parku Cerkno. Kljub hladnemu vremenu, se je na vrhu smučarskega centra zbralo veliko število kolesarjev in ostalih ljubiteljev aktivnosti v naravi.
 
Bike & fun park Cerkno, lociran na Smučarskem centru Cerkno, s svojimi aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem, skupinam in družinam, na voljo pa so jim bike park, športna igrišča (mini nogomet, odbojka, badminton), slackline - hoja po traku, lokostrelski poligon, pikado, balinišče, piknik prostor, otroška igrala in trampolin.
 
Kljub megli in mrazu se je na zaključku poletne sezone zbralo veliko število udeležencev, ki so imeli možnost testirati kolesarsko opremo in kolesa različnih proizvajalcev. 
 
Upravljalci parka že gledajo v prihodnost in za zimo napovedujejo organizacijo zimskega paralelnega spusta s kolesi, ki so ga prvič organizirali v pretekli sezoni in se ga je udeležilo več kot 80 kolesarjev iz Slovenije in tujine.
 
Foto: Forcefield Slovenija
 Vse pravice pridržane.
Hotel Cerkno d.o.o., 2015.