Tečaj skakanja s kolesi v parku

Skoči z Matijo Stuparjem v Bike parku Cerkno!
 
Obiščite Bike park Scott Cerkno in se naučite ali pa obnovite znanje skakanja z gorskim kolesom pod budnim očesom Matije Stuparja iz KK Črn trn. Matija je slovenski reprezentant v disciplini 4cross, udeleženec svetovnih prvenstev in v preteklosti tudi državni prvak v tej disciplini.Že vec kot 6 let pa tudi vodi programe KK Črn Trn za mlade in najmlajše, ki jih danes lahko spremljate na tekmovanjih, tako v Downhillu kot v BMXu. Matija pa je poleg tega razvil še izjemen pedagoški pristop ob katerem še najbolj "leseni" lepo skočijo.
 
Enodnevna kotizacija znaša 10€ na udeleženca, poleg tega pa vnaprej prijavljeni prejmejo še 20% popust ob nakupu celodnevne vozovnice za Bike park Scott Cerkno.
 
Program delavnice, v soboto 9.6.2018:
-položaj na kolesu
-osnova "bunny hop" oz zajcji skok
-locevanje med razlicnimi skoki: dolgi ,kratki ,strmi ,položni, grdi, lepi, nevarni... ter kako do njih pristopimo s prakticnimi prikazi in treningom v bikeparku.
-ocenjevanje hitrosti za skoke
-individualno svetovanje udelezencem pri njihovih tezavah s skoki.
 
Pričetek delavnice ob 10.30, zbor pred kolesarnico na startu bike parka, prijave pa na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..Vse pravice pridržane.
Hotel Cerkno d.o.o., 2015.